Skip to content

Document Header

O BENDU

Milan Nikolic i Barakuda Bend – Bend i muzika za svadbe

Barakuda Bend je bend za svadbe i ostale proslave. Formiran je 2000.godine u Austrijskom gradu Stayer-u. Bend se može pohvaliti bogatim iskustvm koje je stekao svirajući po evropskim klubovima, restoranima, prestižnim beogradskim i novosadskim klubovima, na mnogobrojnim venčanjima, svadbama i raznim veseljima od Vardara do Triglava – od Đerdapa pa do Jadrana.
Sarađivali smo sa mnogim muzičkim zvezdama kako na živim nastupima tako i gostujući u prestižnim tv i radio emisijama. Bend je spoj iskustva, kvaliteta, talenta i mladosti.  Barracuda Band ima bogat repertoar! Na repertoaru se nalazi veliki broj starih narodnih, starogradskih, novokomponovanih pesama, kao i domaći, strani pop-rok i evergrin…. Detalje repetoara možete videti na stranici repertoar pesama za svadbe.
Bend poseduje, kako pojedinačno, tako i grupno visoko profesionalnu opremu. Možemo prijatno ozvučiti od 100 do 2000 ljudi. Za to se brine naša dobro obučena tehnička podrška. Nadamo se da ćete osetite delić pozitivne energije koju posedujemo pregledom snimaka sa svadbi, venčanja ili nekih drugih proslava i shvatiti da smo mi odličnan izbor muzike za svaku Vašu vrstu proslave.

Vokal Barakuda Benda Marija Milenković je iz Novog Sada.

Od malena je bila dežurni zabavljač na porodičnim okupljanima. Prve profesionalne korake napravila je 1997. godine sa vukom naše estrade Frenkijem, članom neprevazićenog „Slatkog greha“. Član Barakuda Benda-a postala je 2001. godine.MMP (8)

MMP (1)Vokal Filip Milićević, rođen 1995 u Raškoj, gde je završio osnovnu i srednju školu. Potiče iz muzičke porodice, što je prethodilo da kao mali pokazuje interesovanje prema muzici. U osnovnoj školi započeo je muzičku karijeru učestvovanjem u horu, a prvi samostalni nastup imao je u svojoj sedamnaestoj godini gde i počinje njegova profesionalna karijera. Učestvovanje u televizijskom takmičenju ,,Pinkove zvezde“ gde je dostigao zavidne rezultate, njegov talenat biva prepoznat od strane Barakuda Benda gde je pronašao svoje mesto u muzičkom svetu.

MMP (18)Klavijaturista benda Slaviša Terzić iz Aleksandrovca (župskog). Nižu Muzičku školu, odsek harmonika, završio je u nižoj Muzičkoj školi „Stevan Hristić“ Kruševac izdvojeno odeljenje u Aleksandrovcu. Srednju Muzičku školu završio je u Muzičkoj školi „Stevan Mokranjac“ u Kraljevu. Muzičku akademiju, na odseku muzička pedagogija, završio je na Fakultetu Umetnosti Priština – Kosovska Mitrovica. Radio je sa „Alan Ford“ bendom iz Vrnjačke Banje, „Koktel plus“ bendom iz Kraljeva, „Košava“ bendom iz Aleksandrovca i dugo godina je radio sa „Casper“ bendom iz Kraljeva. Sa Casper bendom zajedno sa Mirom Škorić 2007. godine nastupa na festivalu Beovizija, kao i na I i II grand festivalu. Sa istim bendom nastupa na Pop – Rock festivalu “ Batle of the bands“. Svoje dugogodišnje iskustvo sada deli sa svojim kolegama iz “ Barakuda“ benda.

1 barakuda bend za svadbeHarmonikaš benda maestro Milan Nikolić  rodom je iz Svilajnca. Završio je nižu muzičku školu u Svilajncu i srednju muzičku školu u Pančevu. Diplomirao je na muzičkoj akademiji u Parizu. Učestvovao je na mnogim takmičenjima i festivalima u Srbiji. Sarađivao sa mnogim balkanskim zvezdama na evropskim turnejama. Učestvovao je na Evrosongu 2009. godine sa Markom Konom predstavljajući se sa regionalnim hitom „Cipela“ čiji je ujedno i kompozitor. Nakon nekoliko realizovanih folk albuma okrenuo se balkan beat pravcu i izdao novi album Milan Nikolić i Balkan Beat orchestra. Trenutno priprema drugi album. Radi kao aranžer i producent.

MMP (17)Klavijaturista benda, Bojan Jovanović, živi u Brusu. Od malih nogu pokazivao je interesovanje za muziku, a od trinaeste godine ozbiljno se posvetio sviranju klavijature. Njegov talenat i želja za muzikom urodili su plodom, tako da su ga razni bendovi i zvezde angažovali za svirke kako u Srbiji, tako i Dijaspori.

MMP (12)Bubnjar Barakuda Benda Zoran Pelinac  živi u Vrnjačkoj Banji. Ljubav prema muzici nasledio je od dede, oca i strica. U desetoj godini počinje da svira klavijature, ali ljubav prema bubnjevima je preovladala i u petnaestoj godini počinje da svira iste. Sa drugarima u šesnaestoj godini formira prvi banjski bend „Alan Ford“. Najveće iskustvo stiče u svojim dvadesetim godinama kada svira sa najačim imenima naše muzike. Dvehiljadite godine odlazi u inostranstvo gde formira Barakuda Bend.

Facebookpinterestlinkedinyoutube

Primary Sidebar